Grav trampolinen ned i haven og skab mere luft

De store trampoliner til haven er blevet meget populære. Den er da også en let og hurtig løsning til at købe en trampolin og sætte op, og så er den klar til brug. De kan dog fylde meget både i omkreds og i højde. Når du ovenikøbet sætter de beskyttende sider på, kan det hurtigt blive en solfanger, der kaster lange skygger i haven.

For at mindske noget af denne insisterende opsætning, kan du overveje at grave trampolinen ned. Det kan du gøre ved hjælp af en minigraver. Det er ikke en ret dyr løsning, og overvej dette: lej en minigraver til formålet. Hos RHPudlejning.dk kan du se udvalget af minigravere, og her kan du også låne en minigraver til billige penge.

Lej dig ud af løsningen

At have mulighed for at leje en minigraver, er en smart og fleksibel løsning. Det er langt billigere, end hvis du skulle have både minigraver og en medarbejder fra et firma ud til at klare opgaven. Nu kan du selv stå for ansvaret og blot nøjes med at låne minigraveren og styre det hele selv.

Du kan altid få hjælp og rådgivning til, hvilken løsning, der er bedst for dit projekt. At grave en trampolin ned er ikke en større opgave, og det kan klares på en dag. Derfor behøver du ikke at leje gravemaskinen i længere tid end et døgn.

Mere luft med en nedgravet trampolin

Når du vælger at grave en trampolin ned, vil du opleve, at du får langt mere luft i din have. Den bliver pludseligt plan med plænen, så på den måde forsvinder den mere i helhedsbilledet.

Det smarte er, at når trampolinen ikke længere er oppe i højden, behøver du heller ikke på samme måde de beskyttende sider. De er især praktiske, hvis man skulle falde ud og ned fra trampolinen. Når den er nedgravet, vil man blot falde ved siden af på græsset.

Få styr på alt det praktiske på forhånd

Uanset hvad er det en god idé at få styr på alle de praktiske ting, inden du kaster dig over projektet. Hvor meget skal du af med? Hvornår har du tid? Hvordan kan du udnytte mest muligt, at du har maskinen? På den måde kan du også fange eventuelle tvivlsspørgsmål, som du så kan spørge om, inden du sætter projektet i gang. Så undgår du, at du står i en uoverskuelig situation, men i stedet har overskud omkring selv at skulle foretage havearbejdet – også selvom du aldrig har prøvet det før.