4 tips til at holde din have og terrasse pæn og ryddelig

Din have og terrasse er steder, hvor du kan slappe af, nyde din kaffe og flygte fra al stress og jag. At bruge tid udenfor hjælper med at rense dit sind, så du er klar til endnu en dag. Men du skal passe godt på din have og terrasse, og det kræver en smule af dig. Her finder du fire tips, så du kan holde dit udendørsareal pænt og ryddeligt hele året.

  1. Slå din græsplæne regelmæssigt

Det er vigtigt, at du sørger for at holde din græsplæne pæn og sund. Derfor skal du slå den regelmæssigt. Det kan variere fra måned til måned, hvor ofte du skal slå græsset.

  1. Fjern ukrudt

At fjerne ukrudt er en betydelig opgave, når det kommer til din haves trivsel. Du bør fjerne alt ukrudt, der vokser i blomsterbede og højbede, manuelt. Det kan være ret irriterende, men der er ingen anden vej udenom. Den gode nyhed er, at ukrudt, der vokser mellem dine fliser på terrassen, nemt kan blive sprøjtet med en effektiv ukrudtsmiddelløsning.

  1. Klip dine hække

Det kan lyde som en nem opgave at klippe dine hække, men det er det ikke. De vokser hurtigt, og de skal vedligeholdes mindst to gange om måneden. Du kan gøre brug af en god havesaks eller investere i en hækkeklipper.

  1. Giv din terrasse en flisebehandling

Hvis du har en terrasse med fliser, kan det sagtens være, at de trænger til en kærlig hånd. Det kan du gøre ved at give fliserne en flisebehandling. Du kan altså selv rense dine fliser, hvis du har mod på det. Du behøver ikke at hyre en professionel.