Byg en pool i haven med en lejet minigraver

I denne artikel vil vi skrive om bygge pool, vi giver nogle gode råd om hvad som kræves og hvad du skal tænke på. Specielt med hensyn til hvad det vil koste at grave en ny pool på din grund. Det kan selvfølgelig variere lidt afhængigt af hvor du bor, men du kan regne med følgende:

Udgravning pool pris

Alene udgravning til et 3 x 6 meter pool koster fra 28.000kr eksklusiv bortafskaffelse af jord og etablering, hvis du bruger dig af en gravemaskine med fører. Ønsker man at få fjernet alt jord vil der dukke om ekstra omkostninger på omkring 15.000 kroner.

Og dertil kommer en udgift til deponering af jorden på omkring 30.000 kroner. Priserne varierer som regel lidt afhængigt af hvor du bor.

Etablering af pool pris

Etablering og støbning af pool koster et sted mellem 40.000 og 82.000 kroner. En samlet pris med gravning, etablering, fraflytning og deponering lander normalt på omkring 120.000kr og ønsker du, at entreprenøren på samtid skal bygge et jordbed inklusive grus og fiberdug, så tilkommer der normalt yderligere 20.000kr. Det er derfor vigtigt, at du planerer byggeriet af poolen nøje og sørger for at modtage flere prisforslag fra forskellige entreprenører. Eller så kan det hurtigt komme til at koste mange flere penge end hvad du først forventet.

Kan du grave pool med en lille minigraver?

Hvis du har adgang til en minigravemaskine, kan dette være en mulighed, hvis du vil holde omkostningerne nede, når du bygger en pool. En større gravemaskine gør ofte arbejdet hurtigere og dermed lavere lønomkostninger. Men en minigraver du måske leve og håndtere selv og du kan sagtens komme til og grave en komplet pool med en minigraver, alt handler bare om hvordan du planerer arbejdet.

Lille gravemaskine = Længere arbejdstid, billigere i drift

Stor gravemaskine = Kortere arbejdstid, dyrere i drift

Sørg for at beregne dit job korrekt. Hvad vil være bedst? En stor graver eller en lille graver? Kontakt gerne et firma som beskæftiger sig med udlejning af minigravere og hør hvad pris de tager for at udleje en lille gravemaskine længe.