Det skal du have plads til i din have

Er du lidt ked af, at din have endnu ikke er et sted, som du rigtig bruger, selvom du jo egentlig godt ved, at der er så mange dejlige ting, man kan lave i sin have? Hvis man er flyttet ind i en ny bolig, vil man som oftest gør noget ud af at få det indendørs til spille – ja nogle gange kan man give det så meget opmærksomhed, at man helt glemmer, at der også er en have, som kunne være dejlig at bruge. Det stopper nu, for her får du nogle tips til, hvad du kan gøre med din have.

En hyggelig terrasse

De fleste, som har en have, vælger at lave en del af den til en hyggelig terrasse. Når der er varmt udenfor, er det rart at have et spisebords- eller loungeområde, hvor man sole sig, læse en god bog eller spise aftensmad, hvis vejret er til det.

Så få købt nogle lækre terrassemøbler og nogle hynder, så du i princippet kan bruge hele sommeren ude på din terrasse – det er altså skønt!

En dejlig urtehave

Hvis man har plads til det i sin have, og ved at man kommer til at bruge tid på det, så er det også meget hyggeligt at lave en lille urtehave, hvor man dyrker alverdens ting, man kan bruge i madlavningen. Der er nemlig ikke noget bedre end at lave mad med råvarer, man selv har dyrket.

Til din egen lille urtehave skal du selvfølgelig have købt de urter, du gerne vil dyrke, og så kan noget som en siveslange også gøre det nemmere for dig at passe disse. En urtehave vil pynte rigtig måde, og så er den selvfølgelig også meget brugbar.

En bålplads

Hvis du ikke har den største have, er det ikke sikkert, at du har plads nok til en bålplads, da det nok for mange vil være vigtigere med en terrasse eller muligheden for at plante sine egne ting.

Men hvis du har plads, så er en bålplads helt klart noget, du bør prioritere, da det vil give dig mulighed for nogle vildt hyggelige aftener med familie og venner. Her kan I sidde og lave snobrød og riste pølser – og hvis der er en musiker eller to iblandt jer, så er det selvfølgelig frem med guitaren, så I også kan sætte gang i noget fællessang i den dejlige have.