Eltrucken – stadig en løsning i en tid med stigende elpriser

Eltrucken – stadig en løsning i en tid med stigende elpriser

Eltruckens store, store potentiale kan synes beskæmmet af, at elpriserne er steget noget så markant. For disse galoperende priser kan rykke incitamentet og fundamentet væk under virksomheders lyst til at bruge disse maskiner på arbejdspladsen. Men eltrucken og dens fremtid er ikke det eneste, der lider under disse voldsomme prisstigninger. Nej, det er noget, som vi alle sammen lider under. Mange børnefamilier, virksomheder og studerende bliver presset noget så voldsomt på økonomien. Og helt seriøst. Hvad koster et kwh nu ikke efterhånden? Man bliver næsten forarget. Men dette var en kort digression. Det kræver et andet skriv og en anden plads at analysere og bearbejde de stigende elpriser. Dette lille skriv vil i stedet bl.a. prøve at fortælle, hvorfor eltrucken stadig skal benyttes. På trods af de stigende priser i el. Eltrucken skal bruges, fordi (og dette skulle gerne være mit stærkeste argument, ét som burde synes åbenlyst) dets ”brændstof” er (eller i hvert fald på sigt kan blive det) bæredygtigt. Eltrucken kører ikke på benzin, diesel eller gas, for hvis dette var tilfældet, ville dens navn være noget så misvisende og fjollet. Nej, eltrucken kører på el. Og el kan blive bæredygtigt (se blot i vores lille Danmark, hvor en stor andel af vores strøm bliver produceret af vindmøller). Dette er en vigtig detalje, da (som synes evident, men jeg nævner det alligevel, selvom det kan næsten ikke være rigtigt, at det skulle være gået din forbi, at klimaet brænder) sådanne bæredygtige løsninger er en måde at rette op på klimaet på. Eltrucken er måske blevet dyrere at bruge. Men lad os være ærlige. Det er de andre maskiner jo også. Benzin- og dieselpriserne er jo også steget voldsomt. Og elprisen kan jo falde igen. Eltrucken skal vi fortsætte med at benytte. For eltrucken er lagerarbejdets bæredygtige bud på en mulig løsning på CO2-reduktioner inden for denne trucks sektor.

Eltrucken – lidt generel information

Eltrucken, mener den skrivende undertegnede, er altså stadig vejen frem. Og det ville nu være helt i sin orden, hvis jeg kommer med lidt information om, hvordan denne maskine fungerer. Eltrucken kører jo, sjovt nok, som allerede skrevet, ikke på benzin eller diesel, men bliver drevet af el. Den har altså ikke en tank, hvori sådant noget brændstof plejer at befinde sig. Nej, den har i stedet et batteri, som giver den dén nødvendige saft og kraft til at yde de hestekræfter, som den nu engang skal yde. Dette batteri agerer ligeledes modvægt i maskinen, så den ikke tipper. Og skulle man være bange for, at denne maskine ikke kan yde en særlig stor power, så kan man godt lægge disse bekymringer væk igen, for det kan den (selvom visse opgaver kræver en benzin- eller dieselgaffeltruck).

Eltrucken – køb den da

Eltrucken skal du altså ikke være bleg for at købe, hvis du altså har brug for en pålidelig maskine til dit lager. Og hvem har ikke det? Så kom da i gang og køb denne fine maskine. Du vil ikke fortryde det.