Er du løbet tør for nye haveprojekter?

Elsker du at være udenfor i haven og hygge med forskellige projekter? Det er bare rart at være udenfor. At gå rundt i haven og nørkle med diverse projekter er ikke kun hyggeligt. Det er også yderst afstressende. Hvis du mangler nye haveprojekter, som du kan gå i gang med, finder du flere gode idéer her.

Lav en køkkenhave 

I og med at du har en have, så kan du vælge at dyrke dine helt egne grøntsager og frugter. Ville det ikke bare være lækkert at kunne spise hjemmedyrkede rødbeder, pastinakker, gulerødder, kartofler og så videre? Så hvis du ikke allerede har en køkkenhave i haven, er det værd at overveje at gøre dette til dit næste projekt. 

Plant nye planter og blomster i krukker

Mangler der liv og farve på din terrasse, kan du give dig i kast med at plante nye blomster og planter i frostsikre krukker. Det vil uden tvivl se godt ud på din terrasse, og det kan være med til at skabe en god stemning og atmosfære.

Byg et nyt redskabsskab

Hvis du ikke har et redskabsskur til alle dine haveredskaber, kan du selv bygge et. Du behøver ikke at være uddannet tømrer eller lignende for at bygge et skur. Selvfølgelig er det et lidt større projekt. 

Men hvis du er god til at bygge ting, så kan det sagtens være et projekt for dig. Har du en ven eller et familiemedlem, der har hænderne skruet rigtigt på, er det eventuelt et projekt, som du kan lave med vedkommende.