Er du vild med udelivet? Køb et shelter, og kom mere ud i naturen

Shelter

Shelters er blevet utrolig populære – og med god grund. Læs om, hvordan du får dit eget shelter her

Hvis man tager på cykel- eller vandretur ud i den danske natur, kan man ikke undgå at bemærke, at mængden af shelters er steget eksponentielt de seneste par år. De små, primitive træhuse kan bruges til overnatning, hvis man gerne vil slippe for at sove i telt eller vil i ly for regnen. Mange har fået øje på glæden ved at overnatte på denne måde, og det betyder, at de ofte er fyldte i sommerhalvåret.

Men shelters er ikke kun til offentlig brug. Du kan også købe dit eget, personlige shelter og sætte op i haven. Så har du mulighed for at snuppe en nat under stjernerne, når du har lyst, og ikke kun når der er et shelter ledigt i naturen. Det giver dig mulighed for at komme mere ud i naturen og at få større gavn af din have.

Sådan får du dit helt eget personlige shelter – og her kan du købe dit shelter

Er du blevet hooked på idéen om at have et shelter stående i haven, som du og familien kan gøre brug af, lige når I har lyst? Så er du måske også begyndt at overveje, hvor de kan købes. Hvis du vil have et shelter lavet i ordentligt kvalitetstræ, skal du have fat i et savværk. De har håndværket i orden og ved, hvordan et shelter skal konstrueres, for at de holder tæt – og kan bruges i mange år ud i fremtiden.

Hos et savværk kan du få designet og tilpasset shelteret efter dine ønsker. Du bestemmer selv størrelsen, typen af træet, og hvordan det skal se ud. Kunne du tænke dig et vindue, eller måske en dør i shelteret, er det også en mulighed. Stråsø Savværk er en af de virksomheder, der tilbyder salg af sheltere designet på mål og efter egne ønsker. Stråsø Savværk holder til i Ulfborg nær Holstebro, men de servicerer kunder i hele landet, så hold dig ikke tilbage, hvis du ønsker at købe et shelter.