Få behagelig udetemperatur med en infrarød terrassevarmer

Trives du udendørs – bare ikke i kulde? Du behøver ikke længere lade lave temperaturer stå i vejen for, at du kan nyde udsigten fra terrassen, for moderne terrassevarmere formår ved at brugen infrarød varmestråling at please kroppen. Konkret virker en infrarød terrassevarmer ved, at en lampe, der typisk vil være monteret på beslag eller tripod, spreder varmestrålingen.

Som eksempel på løsninger inden for terrasseopvarmning kan den velkendte Carbon Master Wishco terrassevarmer nævnes, der kan indhylle helt op til 22 kvm i tæpper af varmestråling.

Infrarøde terrassevarmere er mere effektive end gasdrevne

Hvorfor bruge en infrarød terrassevarmer, når du bare kan bruge en gasdreven varmer? Det er der flere svar på. Infrarøde varmere er mere effektive, da de kun opvarmer den flade, som strålerne rammer. De lader altså ikke varmeenergi gå tabt i æteren, hvilket de gasdrevne varmere derimod gør. Desuden kræver de ikke andet brændstof end el for at kunne fungere.

Hvilken Wishco terrassevarmer skal du vælge?

Hvad adskiller forskellige infrarøde terrassevarmere fra hinanden? Som allerede antydet er det forskelligt, hvad varmere har at byde på, hvad angår det areal, de kan opvarme. Her kan du fx finde miniversioner, der dækker over 16 kvm. Du kan selvfølgelig bruge flere samtidigt.

Desuden er der forskel på muligheder for varmeregulering terrassevarmere imellem, for hvor nogle fx har fire trin, har andre to. Og fjernbetjening er heller ikke en selvfølge ved varmerne.

Få det bedste ud af altanen

Leder du efter en effektiv og miljøvenlig måde at varme terrassen op på – hvad end vi taler om efterår eller vinter? Få dig en infrarød terrassevarmer, fx en Wishco terrassevarmer. Ej mere behøver du lade dig blive snydt for at få det bedste ud af haven, altanen eller terrassen.

Mens du leder efter terrassevarmer, kan du i samme ombæring få hjælp til effektiv opstilling.