Få et nordisk inspireret børneværelse med Filibabbas produkter

Filibabba er en af de få danske brands, som er GOTS-certificeret. Dette sikre, at deres bomuldstekstiler er produceret korrekt hele vejen i værdikæden. Den sikre, at fabriksarbejderne arbejder under ordentlige vilkår og, at arbejderne har adgang til hygiejniske toiletter. Filibabba tilbyder et stor udvalg af børne udstyr, hvor du med sikkerhed kan finde noget.

 

Hvis du ønsker at indrette nordisk, skal du helt sikkert tage et kig på Filibabbas produkter. Deres design er meget enkelt og vil passe ind i de fleste hjem uden at skille sig ud på grund af designet. Deres produkter er i høj kvalitet og kan derfor holde i lang tid og til det næste barn. Deres design er tidløse og kan derfor ikke gå af mode.

 

 

Hvorfor vælges Filibabbas produkter?

Som kunde hos Filibabba sikre du, at dine produkter er produceret ordentligt. De er GOTS-certificeret, som sætter fokus på økologi, social ansvarlighed og bæredyglighed. Deres design er moderne og enkelt, dette sikre, at de kan passe ind i de fleste hjem. Deres store udvalg sørger for, at de med sikkerhed kan finde mange af de ting ud mangler.

  • Bæredygtigt: Filibabba er et af de få danske brands, som er GOTS-certificeret. At være GOTS-certificeret betyder det, at der er stor fokus på bæredygtighed, økologi og social ansvarlighed. Alle deres bomuldstekstiler er korrekt produceret hele vejen igennem værdikæden. De sikre også, at fakbrikarbjederne arbejder under gode vilkår, og der er ordentlig hygiejne på fabrikkerne.
  • Moderne design: Filibabbas produkter er stilrene og moderne. Deres design er enkelt og simpelt. Produkterne vil passe ind i mange forskellige hjem grundet deres enkle design. Deres produkter går heller ikke af mode, og deres høje kvalitet gør, at de kan holde i mange år og til mange timers leg.
  • Stort udvalg: I forskel til andre forretninger har Filibabba et stor udvalg af børn udstyr. Mange af deres produkter kommer i forskellige farver og størrelser, som gør det muligt for kunderne at bestemme selv.

 

Indret nordisk med Filibabbas produkter

Du vil næsten kunne finde alle de ting, du skal bruge til dit barn hos Filibabba. De har et bredt udvalg af ting til børn i alle aldre. Hvis man ville indrette nordisk kunne det være en ide at kigge på Filibabbas produkter. Hos LittleHappy kan du finde mange af Filibabbas produkter til en god pris. Deres produkter er i høj kvalitet, som nok skal kunne holde mange år og igennem flere børn. Nogle af deres mest populære produkter for eksempel deres sengehimmel. Den fås i forskellige farver og vil passe perfekt ind på børneværelset. Hvilket barn har ikke altid ønsket at sove under et prinsessetårn eller et ridder tårn. Sengehimmelen er designet meget simpelt og vil med garanti passe ind på børneværelset.