Få større komfort på fisketuren

En fisketur kan være lige den mentale skuldermassage, du står og mangler. Her kan du trække i dine waders og stå og mærke bølgerne skvulpe dig frem og tilbage, mens du trækker den salte havluft ind gennem næseborene.

 

Måske bruger du allerede fisketuren som hverdagens åndehul. Hvis det er tilfældet, ved du også, at lige så afslappende som fisketuren kan være, lige så hård kan den også være. Du skal stå tidligt op, for at stå oprejst i timevis og kaste din stang frem og tilbage. Hvis du fanger en fisk, starter den rigtige kamp først.

 

Det er ikke meningen, at din krop skal blive presset af fisketuren. Det er meningen, at du skal kunne slappe af på en ordentlig måde.

 

Stå ordentligt fast

Waders er gode til at holde dig tørre på din fisketur, men komforten blev aldrig regnet med i deres design. Som en dedikeret vandrer, ville du heller aldrig vandre i gummistøvler. Du ville vandre i vandrestøvler, så hvorfor skulle det være anderledes for lystfiskere.

 

Med et par vadestøvler får du komforten fra vandrestøvler sammen med garantien for tørre bukser, som waders giver dig.

 

Fisk fra land

Selvom waders giver dig muligheden fro at komme helt ud til fiskenes, er der mere behagelige måder at gennemføre en fisketur på. Mange fiskere vælger nemlig at tage en campingstol med, som de kan sætte op på bredden. Herfra kan du nemt holde øje med, om der er bid på din stang.

 

Husk noget varmt at drikke

Da fiskere ofte er ude før solen, møder de også tit ind til minusgrader. Ingen kan lide at fryse, og der er ingen grund til, at du ikke skal have det lidt lækkert, når du er ude. Sørg derfor for at medbringe masser af kaffe og varm kakao.