Fire sommerblomster du bare må have i haven!

Drømmer du om, at din have sprudler af blomster, farver og dufte, men er det svært at finde de helt rette blomster, sammensætninger og måske endda regne ud, hvilke blomster du kan have hele sommeren? Så er du kommet til det rette sted, for i denne artikel får du fire blomster-must haves, der vil hænge ved hele sommeren igennem!

Blomster, der er nemme at passe

Passer det dig bedst, at haven passer sig selv bedst? Forskellige blomster kræver forskellig type af pleje og niveau af pleje. Georginer er en blomst, der er nem at holde og en populær sommerblomst i de danske haver. Georginer kendes også som dahlia, og findes i et bredt udvalg af smukke farver. Blomsten er heller ikke en, der går ubemærket hen, for den kan blive op til en meter høj! Så længe, du husker at svinge haveslangen, skal de nok klare sig godt hele sommeren ud.

En anden blomst, der elsker at suge vand til sig, er liljen. Også her får du en blomst, hvor farveudvalget er bredt, og så er dens duft kraftfuld og vidunderlig. Hvis du drømmer om at få plantet liljer og georginer, kan du spørge en anlægsgartner til råds om, hvordan de vil komme til deres fulde magt i din unikke have. Find Anlægsgartner Holstebro her, eller undersøg andre anlægsgartnere i Danmark på nettet.

Roser er røde, violer er blå…

Og i din have kan begge stå!

Rosen gives til studenten eller til kandidaten eller til hende på arbejdspladsen, der går på pension. Roser modtages ved et overgangsskifte, der naturligt falder ved sommerens begyndelse, og derfor er roser for mange også en uundværlig sommerblomst. Rosen er en bombastisk og elegant blomst at have i haven modsat violens forsigtige og beskedne størrelse. Violen blomstrer længe, og kan tilføje smukke blå noter rundt omkring i havens kanter!