Giv dit hjem nyt liv med en bar

En bar behøver ikke blot være et sted, hvor du sidder og hænger ud. Den kan sagtens være en velintegreret del af dit hjem. Den kan endda være et sted, hvor du kan få et lille pusterum og bruge tiden på bare at sammensætte nogle lækre cocktails til dig selv, din samlever eller dine venner. Derudover så kan en bar også være et smukt møbel til dit hjem. Et sted, der rent faktisk pynter i selve indretningen. Der er mange fordele ved at få anlagt en bar i dit eget hjem.

Hvad skal der serveres i din nye bar?

Det kan der selvfølgelig være mange meninger om. Men et godt bud kunne være cocktails baseret på nogle kvalitetsbevidste brands, der virkelig kan sparke liv i en god drink. Her kan det eksempelvis anbefales, at du ikke kigger for langt ud i verden. Vi har nemlig mange fremragende producenter i Danmark, der leverer nogle af de bedste produkter, markedet overhovedet kan tilbyde.

Det er fx blevet meget populært med dansk rom. Dansk whisky går også sin sejrsgang mange steder i verden disse dage. Men dansk gin er også i høj kurs. De danske råvarer, der benyttes, er ideelle til at frembringe den gode balance mellem styrke, syre og bitterhed, som kendetegner en god gin. Derfor er dansk gin helt sikkert noget, du bør have stående i din nye, smukke hjemmebar. Du kan finde gin drinks her, hvis du lige vil inspireres en smule inden.

Gin kan drikkes rent eller bruges til drinks. Hvis du synes, gin er lige heftigt nok i sig selv, så bør du blande den op med lidt is, en skive agurk, lidt citrus og så selvfølgelig tonicvand. Tonicvand er i øvrigt også et produkt, vi er gode til at lave her i Danmark. Du behøver altså ikke kigge specielt langt efter de perfekte ingredienser til den perfekte gintonic.

Der er mange andre lækre drinks med gin. Det er bare med at komme i gang med at sondere terrænet, så du kan være sikker på, at du finder lige præcis den opskrift, der passer til dit temperament. Alle de nødvendige ingredienser kan du have stående til frit skue i din bar, så ingen kan være i tvivl om, at her bliver der produceret velsmag.

Forskellige designs

Du kan med fordel anse din hjemmebar for at være en slags møbel. Derfor er det heller ikke ligegyldigt, hvilket design du går med. Der er masser af forskellige muligheder for at få din bar til at pynte på dit hjems generelle udtryk. Men det kræver også lidt af dig. Hvilken stemning og atmosfære ønsker du? Skal det være træ, metal eller sten? Disse spørgsmål betyder rent faktisk en del for, hvordan din bar kommer til at tage sig ud hjemme hos dig.

Du kan vælge at gå helt klassisk til værks med høje barstole og en bar af træ. Du kan også vælge at være mere moderne og vælge et helt sort look til din bar. Der er også mulighed for hvælvinger og buer. Det meste er sådan set muligt. Men tænk over designet, før du sætter arbejdet i gang. Det er vigtigt for din indretning.