Gør din terrasse sommerklar med disse 3 tips

Vi nærmer os så småt en sommersæson, hvor det er tid til at bruge en masse tid udendørs. Hvis du har en have, er du måske også så heldig at have en terrasse, hvor du kan slappe af, holde grillaftener, tage sol m.m.

Her får du tre tips til, hvordan du gør din terrasse sommerklar.

Rengør dine fliser med en fliserenser

Hvis du har en terrasse af fliser, kender du garanteret til, at dine fliser bliver beskidte af alger, mos og andet snavs. Det er ikke ligefrem noget, der pynter, men heldigvis kan du nemt få det væk, så din terrasse kommer til at se flot ud igen.

Der findes nemlig fliserensere, som sørger for, at dine fliser bliver flotte og rene. Det gode ved en fliserenser er, at du slipper for hårdt arbejde, for den er nemlig elektrisk og nem at arbejde med.

Hvis ikke du har en terrasse af fliser, men derimod af træ el.lign., kan du i stedet rengøre den med vand, sæbe og en stiv børste.

Indret dine terrasse med nogle flotte møbler

Hvis der er noget, der pynter på en terrasse, så er det et sæt flotte havemøbler. Det får ikke blot din terrasse til at se sommerklar ud. Det gør også, at du får mere lyst til at opholde dig på din terrasse. Når du har nogle gode havemøbler, lægger op til at få mere brug ud af din terrasse.

Skab stemning med hyggelige olielamper

På sene sommeraftener er der intet så hyggeligt som levende ild. Du kan f.eks. skabe stemning på din terrasse med et par olielamper. Olielamper kan du nemt sætte lige præcis der, hvor det passer for dig. Du kan desuden nemt tænde og slukke dem, når du har behov for det. Det samme kan du gøre med et par lanterner.