Gør haven klar til hyggelige sommeraftener

Sommeren er i fuld gang og det er lig med hyggelige aftener i haven. Men måske mangler din have lige det sidste til at afholde hyggelige selskaber udenfor. I denne oversigt får du inspiration til små forbedringer, som løfter haven til et helt nyt niveau.

Lys op med flotte lamper

Selvom aftenerne er lange, varer de ikke evigt. På et tidspunkt går solen ned og normalt vil det få de fleste til at gå ind. Heldigvis kan du løse det problem med hyggelige lamper og lanterner, som kan lyse haven op og holde liv i festen. Med et smart system kan du endda styre lamperne fra din telefon, så du ikke skal rende rundt for at tænde og slukke lamperne. Din autoriserede El installatør og elektriker kan nemt hjælpe med dig med opsætningen.

Et hyggeligt bålsted

Få ting er bedre til at samle folk end et varmt og hyggeligt bålsted. Der er et væld af forskellige typer at vælge imellem. Du kan vælge den enkle løsning med nogle sten i en cirkel midt i haven. Hvis du gerne vil have muligheden for at flytte rundt på bålet, kan du finde masser af flotte bålgrille. Du kan også bygge en stenovn langs havemuren, som du kan bage pizzaer i og tilbringe hyggelige aftener foran. Hvis du mangler gode råd til konstruktionen, kan du læse mere her.

Et behageligt underlag

For at kunne tilbringe mange hyggelige sommeraftenener i haven, har du brug for et blødt og behageligt underlag. Det kan være noget så simpelt som en havestol, men hvis du gerne vil forkæle dig selv, kan du sagtens gøre komforten ekstra luksuriøs. Det kunne f.eks. være i form af en hængestol eller hængekøje – mere behageligt bliver det næsten ikke. Du kan også købe en behagelig havelounge, hvor venner og familie kan samles og nyde det gode vejr sammen.