Humoristiske og hyggelige vejrsten til have og udendørs miljø

Er du til gode og sjove vittigheder? Eller har du i stedet brug for noget flot dekoration til at udsmykke din hoveddør eller baghave. Vejrsten kan være den perfekte vej til morskab, hvis du føler dit hjem mangler mere kant og personlighed, derudover kan det også være en sten der spreder hygge og glæde, som mange måske vil få gavn af. Du kan få mange forskellige slags vejrsten, som både kan være til ophæng, og eventuelt hænge på terrassen, og stadig virke. Men den kan også stå på græsset, terrassen eller ved hoveddøren, så gæster og ankommende kan med det samme lægge mærke til den fine og sjove vejrsten.

Udover sjove vejrsten er det også muligt at finde humoristiske barometre til dit hjem udenfor. Barometeret kan være en sjov og legefuld dekoration, man kan rykke rundt på. Du skal blot bevæge pilen i den retning du ønsker, den skal sidde, efter hvilket humør du er i. Det kan også være en utrolig sjov og indbydende måde at invitere dine venner og familie ind på. Det er i hvert fald en samtalestarter, og kan være en god en af slagsen.

Gode og holdbare vejrsten

De adskillige vejrsten er heldigvis robuste nok til at klare dårligt vejr. Så hvis der er meget vind eller uvejr, skal man ikke bekymre sig om det går galt. Hvis du finder vejrsten lavet af materiale PVC, skal du blot tørre stenen af med en fugtig klud, og dette er ikke noget du behøver at gøre ofte. Det er muligt at få vejrstenene i forskellige typer og størrelser, det kan derfor være en god ide at overveje hvor meget plads du vil have til stenen. En vejrsten vejer omkring 2 kg.

Det gode vejr kan mangle lidt mere hygge

Det er en oplagt tid at købe en vejrsten, da vejrstenen kan stå fint i det gode vejr, hjemme hos dig.