Overvejer du at købe en andelsbolig?

I takt med at danskerne er begyndt at have flere penge mellem hænderne, er flere og flere begyndt at investere nogle af deres penge i fast ejendom, som f.eks. huse eller andelsboliger. Det er dog stadigvæk de færreste der kan købe et helt hus eller en andelsbolig uden at skulle have et eller andet form for finansiering på plads. Det kan dog alligevel være en fordel, selvom man ikke har alle pengene, da det lån man skal optage, er mindre. Hvis man en dag vil sælge sit hus eller sin andel, gør det, det også mere sandsynligt at man kommer ud i nul, eller måske endda med et overskud. Hvis du aldrig har købt en andelsbolig før, så er der nogle ting der er gode at være opmærksomme på, inden man kaster sig ud i det.
Dette kan en andelsbolig advokat hjælpe med. I denne artikel fortæller vi dig hvordan du finder en sådan.

Gør brug af dit netværk

Uanset om man skal finde en advokat, et VVS firma eller anden form for håndværker, så er det altid en god idé at starte med at række ud til de mennesker man har sit netværk, hvad enten det er i blandt de mennesker man kender privat, eller i forbindelse med sit arbejde. Det er velkendt, at personlige relationer kan være en stor fordel når det kommer til at forhandle pris eller andre faktorer, i forbindelse med at en opgave skal løses professionelt. Derfor bør man altid starte med at række ud til mennesker man kender.

Gør brug af nettet

Skulle man ikke have nogen i sit netværk, der kan anbefale et firma eller en advokat, så findes der heldigvis andre måder at finde et godt firma eller en god advokat på. Man kan med fordel benytte sig af internettet i sin jagt, da det er muligt at få det store overblik over de forskellige advokatfirmaer og advokater der findes rundt omkring i landet. Det gør det også nemmere at finde en advokat, der har andelsboliger og ejendomsret som speciale, og dermed undgå at ringe til en masse advokater, der ikke kender meget til området, eller helt har specialiseret sig i noget andet. Husk at være så specifik i din søgning som muligt, så du kan finde lige præcis det du efterspørger, ud fra speciale, lokation, eller hvad du nu vægter højest. 

Indhent flere forskellige tilbud

Inden du vælger den første og bedste advokat du kan finde, så gør dig selv den tjeneste at tale med flere forskellige firmaer og selvstændige, da der kan være stor forskel på deres priser og deres erfaring. Det er ikke sikkert prisen er det vigtigste for dig, men du bør vælge en advokat med stor erfaring, så du kan være sikker på at du er i trygge hænder og får den bedst mulige vejledning, inden du skriver under på noget.