Pas på gulvet på kontoret

Har du et pænt trægulv, du gerne vil passe på? En kontorstol, der ikke har gummihjul, kan lynhurtigt lave mærker i gulvet. Den trækkes ud og ind under kontorbordet mange gange i løbet af en arbejdsdag, og selv når man føler, man sidder stille, vil den stille blive flyttet rundt, så man risikerer at efterlade mærker.

Det er der heldigvis en løsning på. Med et stoleunderlag i plast får du en diskret løsning, der samtidig passer på dit gulv. Et gennemsigtigt underlag gør, at du kan køre rundt og bevæge dig, uden du behøver bekymre dig om dit gulvs tilstand. Hvis du en dag flytter kontorområdet ind i et andet lokale, eller du bare får lyst til at flytte på skrivebordet, så kan du flytte underlaget med. Du vil dermed se, at det område, du har haft dækket til, vil være så godt som nyt.

Forskellige typer af underlag

Der findes underlag, der er rettet mod både hårde gulve samt gulvtæpper. Hvis du har gulvtæpper, kan stole nemlig lave mærker eller sorte streger i dit gulv. Her vil det give mening at få fat i et underlag med pigge under, der betyder, at gulvtæppet ligger helt fast uden at flytte sig. Det er en stor fordel, så du ikke kommer på rutsjetur, når du skal op at stå og skubber stolen bagud.

Alt efter, hvor stort dit skrivebord og dit lokale er, og hvor meget plads, du gerne vil have at flytte dig på, kan du kigge på underlag i forskellige størrelser. Det nytter ikke noget med et stor underlag med god plads til at flytte sig på, hvis der i virkeligheden ikke rigtigt er plads til det på værelset.

Mange tænker ikke over det, men stoleunderlag er også gavnlige i børneværelser, hvor børnene som regel sidder mere uroligt og derfor skubber stolen frem og tilbage.