Professionel lageropbevaring med moderne pallereoler

Pallereoler er det moderne synonym med professionel opbevaring på lager. Specielt kan deres fleksibilitet fremhæves som et af de store trækplastre, for i dag følger pallereoler lidt en byggeklodsformel, hvor du altid kan bygge til i højde og længde. Resultatet er, at du kan skræddersy en pallereol til de pladsvilkår og de ønsker til lagerindretning, som du nu står med.

Flere slags moderne lagerløsninger

Er du interesseret i denne moderne lagerløsning, så find pallereoler her. Når du skal vælge den rette løsning, er der flere ting at tage stilling til. Ønsker du fx mulighed for dybdestabling, hvor du også opbevarer tingene i dybden? Løsningen gør, at varerne stillet inderst ofte må vente længe, før de kan hentes ud igen. Men ved evigt holdbare, ensartede produkter går det.

Brug shuttle til dybdestabling

Dybdestabling foregår via brug af shuttle, der bevæger sig langs bæreskinnernes kørespor, og som kan fjernstyres. Vælger du at integrere dybdestabling på dit lager, skal du altså ikke selv kravle ind under pallereolen og udsætte dig selv for fare – du sender bare en maskine derind.

Mobile pallereoler gode til fødevarer

Et i sandhed fleksibelt lager får du, når du investerer i mobile pallereoler. Disse pallereoler er forsynet med motorer og fremdriftsenheder, så de kan flyttes nemt – ved brug af fjernstyring, men tryk på en kontrolpult eller automatisk styring efter programmering kan også komme på tale. De mobile pallereoler giver langt mere direkte adgang til det opbevarede, evt. fødevarer.

Skaf sikkerhedsudstyr til lageret

Lagere har ry for at være farlige arbejdspladser, da meget af arbejdet foregår i højden og med tunge paller. Sikkerhedsudstyr i form af truckværn, stolpebeskyttere og rygnet til montering bag på pallereoler er tre basale stykker udstyr, du kan overveje. Gitterriste er også værd at investere i, da de værner mod nedfald af paller. Med det rette grej sørger du for sikkerheden.