Projekter til dig, der gerne vil gøre baghaven endnu flottere!

Hvis du er helt, vil med at være udendørs, tilbringer du sikkert også meget tid, i din have. Havearbejde er for mange noget, de ser frem til, fordi der er så mange forskellige ting, man kan tilføje tul haven, som vil se super flotte ud.

Hvis du leder efter nye projekter til din have, er du kommet til det rigtige sted. Inden du går i gang med disse nye projekter, vil det dog være en god ide at sørge for, at alt er, som det skal være i baghaven. Måske der er noget skrald, der skal fjernes? Måske det også kunne være en mulighed med fliserens på terrassen?

Sæt fuglekasser op

Hvis du er interesseret i fugle, kunne du eventuelt sætte fuglekasser op i din have. det kunne være på et træk, eller et andet sted i haven, den kunne passe ind. Hvis du også er glad for at bygge ting fra bunden, kunne du eventuelt overveje at lave disse fuglekasser selv. Du kan finde forskellige videoer på nettet, som kan vise dig, præcis hvordan du bygger den. det vil helt sikkert føles godt at vide, at man selv har brygget det fuglehus, som der kommer fuglerede i.

Lav dine egne plantekasser

Hvis du gerne vil gøre din have endnu flottere, er blomster en god mulighed. De er jo super flotte, når de blomstrer i haven. Du kunne prøve dig med at bygge dine egne planterkasser af træ, som du så derefter kan plante forskellige blomster i.

Her kan du også plante krydderurter, så du kan bruge dine egne friske urter, når du laver mad i køkkenet. Uanset hvad du vælger at plante i disse nye plantekasser, vil det helt sikkert være en god tilføjelse til din have.

Pynt terrassen

Hvis du har en terrasse, er den også en stor del af din have. hvis du gerne vil gøre haven flottere, kan du derfor også overveje, hvordan du gør din terrasse flottere, end den allerede er. Måske der er brug for nye havemøbler, som virkelig kan gøre det super flot derude.

Du kan også dekorere terrassen med vaser og planter, og måske endda en lyskæde, så der er noget lys om aftenen. Du kunne også få fat i nogle lanterner eller lignende, som helt sikkert vil gøre det rigtigt flot og hyggeligt på terrassen om aftenen, når der er mørkt udenfor.

Plant din egen mad – lav en køkkenhave

Hvis du ikke kun er vild med naturen og din have, men også er glad for madlavning, er det nye, perfekte haveprojekt for dig din helt egen køkkenhave! Her kan du plante forskellige grøntsager så som kartofler, gulerødder rødbeder, radisser eller lignende.

Disse kan du så høste, når de er klar, og bruge til madlavning. Det vil helt sikkert være virkelig lækkert med friske råvarer til madlavning, og du vil uden tvivl kunne smage forskel på grøntsagerne fra din køkkenhave fremfor dem, man køber i supermarkedet.