Sådan finder du den rette anlægsgartner                 

Det kan være sin sag at finde den perfekte anlægsgartner, hvis ikke du i forvejen har en fast kontakt. For mange kan udfordringen endda blive endnu større, fordi der er en økonomisk risiko involveret.

Når man skal bruge penge på et sådan håndværk, vil man naturligvis gerne være sikker på at komme i kontakt med en virksomhed, der udfører arbejdet helt perfekt. Men modsat det at købe et produkt, bliver der her tale om at købe en serviceydelse. Og det efterlader en højere grad af usikkerhed. Så hvordan finder man en anlægsgartner, man kan regne med? Svaret er netværk og let research på internettet.

NB! Denne artikel er skrevet i samarbejde med Green Line anlægsgartner og træpleje, som du finder her. https://www.gltp.dk/. Rådende er generelle, men bør pege dig i retning af en dygtig servicevirksomhed, der kan hjælpe med haven.

Spørg i netværket

Det bedst tænkelige scenarie er, at du har en person i din omgangskreds, som kan anbefale dig en dygtig havemand.

En anbefaling fra en bekendt er nem at stole på, da du får overdraget erfaringer fra en person, vis ord du kan tage for gode vare. Mund til mund metoden fejler meget sjældent, da den er baseret på konkrete erfaring og da en nær ven eller bekendt kan uddybe, hvad du bør forvente.

Se på Google og anmeldelsessider

Hvis du ikke har en person i dit netværk, som kan give dig en anbefaling, kan du heldigvis bruge internettet. De fleste etablerede firmaer har en online profil – og har de også udført en del kundeopgaver, vil der højst sandsynligt være en del anmeldelser, du kan læse om dem.

Se på Google, om der ligger nogle anmeldelser tilknyttet deres profil. Gør der ikke, findes der også sider som Trustpilot eller specifikke håndværkerplatforme, hvor du kan undersøge virksomhederne nærmere.

På den måde skulle du nu være i stand til at finde frem til en virksomhed nær dig, hvor du kan forvente at få udført ordentligt arbejde.