Sådan finder du den rigtige bænk til alt slags vejr

For mange danskere er det vigtigt at vores omgivelser er flotte og behagelige at bo i. Med flere og flere mennesker som bor i byer, har det derfor i dag større betydning end nogensinde før, hvordan det offentlige rum er indrettet. Og derfor skal designet og håndværket af møblerne også være helt i toppen.

Mulighederne er mange, men en sikker vinder i byens gader og parker er altid en flot bænk eller plint. Foruden at de naturligvis kan bruges til det de er skabt til – nemlig at sidde på – er de også med til at skabe et helhedsudtryk i bybilledet. Det kræver dog at man vælger en bænk lavet i kvalitetstræ som kan tåle alt klima, fra frost og sne om vinteren, til sol og tørke om sommeren.

Bænk og plint i godkendt træ

Hos Jessing har vi et stort udvalg af bænke og plinte, alle i godkendt træ og med flotte designs. Vælger du en klassisk bænk, får du den klassiske park bænk med ryglæn, som passer perfekt ind i grønne områder i byen, eller steder hvor der kan være brug for at slappe af. En plint er det rigtige valg, hvis der fx er mulighed for naturligt ryglæn, da en plint ikke har et ryglæn. De passer også godt ind på byens strøg eller gågade, hvor man kan tage sig en pause midt i sin shopping eller spise en lækker is fra den nærliggende cafe.