Sådan fjerner du en træstub i haven

Få hjælp til rodfræsning eller stubfræsning i Odder og omegn

Der kan være mange grunde til, at du har en uønsket stub i din have. Måske har du fældet et træ for nyligt, eller måske er det væltet i en storm? Det kan også være, at der var en stub i din have, da du flyttede ind i huset, som du egentlig ikke har lyst til, skal være i din have?

Lige gyldigt hvor stubben kommer fra, kan den være irriterende. Heldigvis kan du nemt og bekvemt komme af med den igen. Det er dog ikke en god idé at begynde at fjerne den ved håndkraft. Det kan nemlig hurtigt komme til at gå ud over din have og ide fleste tilfælde vil det efterlade et stort hul i din græsplæne. Derfor kan det godt betale sig at hyre en professionel til at klare opgaven for dig.

Har du brug for en rodfræsning eller stubfræsning i Odder eller omegn, kan Træfældningsmanden klare opgaven for dig. Med en stubfræsning eller rodfræsning fjernes stubben til under græssets niveau, og med tiden vild det se u

Stubfræsning i Odder og omegn

Hvis du har en stub i haven, du gerne vil have fjernet, er det en stubfræsning, du skal have. En stubfræsning fjerner stubben ned til 5 cm under jorden. Efter en stubfræsning vil der ligge en lille bunke af træflis og jord tilbage. Så snart den er fjernet, kan du så græs i området.

Rodfræsning i Odder og omegn

Vælger du en rodfræsning, bliver både stub og rødder fjernet ned til 20 cm under jorden. En rodfræsning er relevant, hvis du også gerne vil fjerne en stor del af træets rodnet.