Sådan gør du din have klar til sommer

Efter et langt efterår og vinter trænger din have garanteret til en kærlig hånd. Men hvordan gør du egentlig din have klar til sommer?

Fjern gamle blade og kviste

Der er typisk masser af visne blade og kviste rundt omkring i din have efter en lang sæson med blæsevejr og regn. Din have bliver allerede mere indbydende, hvis du fjerner alle overflødige blade og kviste, der ligger rundt omkring.

Når du rydder din have på den måde, har du et godt udgangspunkt for at gøre din have mere hyggeligt efterfølgende. Hvis du har døde træer eller buske stående rundt omkring, så er det også en god idé at fjerne dem.

Besøg Savdokteren her hvis du har brug for en sav eller andet haveværktøj.

Lav et hyggeligt blomsterbed

Hvis der er noget, der er hyggeligt og sommerligt, så er det blomster og planter. Derfor er det også oplagt at lave et blomsterbed, hvor du har plads til alle dine favoritblomster. Blomster giver liv og farver til din have, hvilket kun gør din have rigtig indbydende.

Det er ikke svært at lave et blomsterbed. Det handler blot om at finde et godt sted i din have. Derefter er det bare at grave ud og plante alle dine yndlingsblomster.

Find nogle komfortable havemøbler

Til sommer er det oplagt at bruge en hel masse tid udenfor. Derfor er det også en rigtig god idé med nogle komfortable havemøbler. Du får nemlig langt mere lyst til at bruge tid i din have, hvis du har nogle gode møbler.

Der er mange forskellige havemøbler, så der er noget for enhver smag. Du skal bare finde ud af, om du er mest til et bord- og stolesæt, et par liggestole, et loungesæt, en hængekøje el.lign. Der er mange muligheder, så det kommer an på, hvad du foretrækker.