Sådan vælger du den rette infrarøde terrassevarmer til haven

Måske er du blevet obs på infrarøde terrassevarmere og deres mange fordele frem for mere konventionelle gasvarmere? Altså at infrarød terrassevarmere ikke lader varme forsvinde ud i luften, men effektivt varmer overfladen op, de rettes mod? At infrarøde modeller er langt mere miljøvenlige, nemmere at indstille og ikke kræver løbende påfyldning med et brændsel?

Nyd kaffen udendørs på kølige årstider

Hvis ikke, ved du det i hvert fald nu. Leder du efter opvarmning af terrassen, så du kan nyde en kop kaffe om morgenen med udsigt over haven eller aftensmåltid med partneren på kølige årstider, så er infrarøde terrassevarmere løsningen. For at finde den rette model kan du tjekke en terrassevarmer test, hvor terrassevarmeres kvalitet bliver vurderet ud fra flere parametre.

Vælg den rette infrarøde terrassevarmer

Hvis du har lagt dig fast på, at du ønsker en infrarød terrassevarmer, hvad skal du så tage med i dine overvejelser? Naturligt nok hvor stort et areal, terrassevarmeren dækker. Om du kan sætte den fast på muren med monteringsbeslag, så den fylder mindst muligt og ikke rykker sig fra sin position, er også værd at vide. Desuden om fjernbetjening til justeringen medfølger.

Vær obs på lysskærets styrke

Infrarøde terrassevarmere kræver som oftest ingen eller meget beskeden vedligeholdelse, har et lavt lydniveau og bruger energien effektivt. Imidlertid kan infrarøde terrassevarmere adskille sig fra hinanden, hvad angår lysskær. Du har selvfølgelig ikke lyst til at blive blindet, når du sidder ude på terrassen. Skel derfor til styrken på lysskær op til endeligt valg af model.

Tjek en terrassevarmer test op til endeligt valg

Gør en god handel med infrarøde terrassevarmere ved at tjekke, hvilke der klarer sig bedst i test. For hvor nærmest en hvilken som helst infrarød model er en klar opgradering fra gas, er der alligevel så stor forskel infrarøde terrassevarmere imellem, at du bør tage valget seriøst.