Spil og aktiviteter I kan lave som familie i sommerhuset

Når familien tager i sommerhus, er det indforstået, at I skal bruge tid med hinanden. I har sommerhuset, så I har mulighed for at komme væk fra hverdagens stress og jag, når I har brug for det. Derfor nytter det ikke spor, hvis I laver det samme I sommerhuset, som I ville gøre derhjemme. På den måde tager i bare hverdagens vaner og mønstre med i sommerhus, uden at gøre noget anderledes og få oplevelser sammen som familie.

Her får I nogle bud på aktiviteter, I kan lave i sommerhuset.

Spille brætspil

Enten elsker I at spille brætspil, eller også er I slet ikke til det. Hvis I ikke er til det, kan I måske alligevel prøve at finde et brætspil eller et kortspil, som I synes, er sjovt?

Hvis I ikke allerede har en stak af forskellige brætspil i jeres sommerhus, gør I klogt i at skaffe nogle – det vil give anledning til mange hyggelige familiestunder i de sene sommeraftentimer.

Stigegolf

Når det er sommer, skal I udnytte haven i sommerhuset. Stigegolf er et spil, som alle kan være med til. Det er også sjovt at have stigegolf i haven, når I får gæster i sommerhuset. Lav nogle hold og spil mod hinanden.

Kongespil

Det er en kæmpe fejl, hvis I ikke allerede har kongespil i sommerhuset. Man kan næsten argumentere for, at det er en af de vigtigste ting at have i sommerhuset, for det er nemlig en oplagt sommeraktivitet.

Om end I spiller som familie eller sammen med gode venner, så har I det helt sikkert morsomt med at spille kongespil. Det er et spil som alle kender, så det er noget, størstedelen vil være med til. Det er også et spil, der giver anledning til konkurrence.