Tiden er den rette til nye vinduer, porte og indgangspartier

Intet bedre tidspunkt end nu har du til at få nye døre, vinduer og porte i hjemmet. For ved at skifte gamle, måske med tiden lettere utætte døre ud med nogle nye, kan du beskytte dit hjem både mod fugtskader og skimmelsvamp. Oven i det isolerer nye døre og porte slet og ret bedre end slidte af slagsen, så du sparer en del på varmeregningen ved at få nye monteret.

Døre, vinduer og porte i massevis

Du kan fx gå på udflugt hos Bango – døre, vinduer og porte har de i massevis. Ser vi på dørene først, kan du finde moderne modeller af flere slags. Terrassedøre i fyrretræ med sprosser lagt om talrige kvadratiske vinduer kan du finde både som enkelt- og dobbeltdøre. Ønsker du at have en flot udsigt via døren ud i haven, kan du vælge dør med lavenergiglas med varmkant.

Hvad med facadedøren?

Moderne facadedøre kan fx tage form som mørkmalede trædøre med frisede fyldninger og hårdttræsbundstykke, der især inde i større byer har sin force ved at markere grænsen fra privat- til offentligt liv. Andre facadedøre kan du finde med ruder, hvilket selvfølgelig ligesom en gammeldags dørspion gør, at du ikke behøver lege gætteleg, når du åbner døren for nogen.

Vinduer til alle smage

Vinduer byder på endnu større variation rent designmæssigt end døre. Lige fra det topstyrede plastvindue til drejekippen med overparti til vinduespartier med to, tre eller flere vinduer – mulighederne er mange. Dannebrogsvinduer og skråvinduer er to andre udbredte eksempler.

Garageporte med stilrent udtryk

Hvad med garageporten så? Ledhejseporte kan du finde i fx antracitgrå, sort og hvid – tre farver, der bidrager til at give porten et stilrent udtryk. Garageporte kan du finde med ét eller tre vandrette spor, uden linjer eller spor og med eller uden fyldning. Overvej at få en rulleport.