Træn i det fri, men stadig i privaten

træning i haven

Et problem som mange har når de træner, er at man tit kan føle at man er til udstilling når man træner. Man kan nemt komme til at føle at man har behov for lidt privatliv, når man løber rundt blandt mange mennesker i crowdede skove. Det er der dog en helt simpel og nem løsning på, at træne derhjemme. Her bliver mange der nyder den friske luft når de træner skeptiske. Den er jo ikke derhjemme, eller er den? I haven finder vi vores lille udendørs oase. Den bliver tit brug til afslapning, men de færreste tænker over hvor oplagt den er at bruge til det modsatte. Her kan du læse om forskellige former for fitness udstyr til haven. Det er grej, som du kan bruge til at komme i form selvom du er i privaten.

Køb et stativ til træning

På internettet kan du finde alt. Du kan købe det mest, og en af de vildeste ting du kan købe til fitness er et stativ til træning. Det ligner lidt en opgraderet version af et legestativ, eller den sværeste forhindringsbane. Det er et redskab der opfordrer til intens træning, og som du vil kunne gøre meget godt med, hvis du er seriøs omkring din træning. Er du entusiast, vil du endda have svært ved at holde fingrene fra stativet. Dog er det meget stort, så det at få det ind i dit hus vil ikke være optimalt. Det vil til gengæld være perfekt til haven. Her er hverken vægge eller loft man kan støde ind i. Det er altså et godt redskab, som kun bliver bedre af at være i haven.

Vægtenes paradis

Noget andet, som kun bliver bedre i haven, er vægte. De fleste træningsentusiaster har vægte derhjemme. Dog er der ikke så mange der har tænkt over, hvor meget bedre det føles at træne i haven. I haven er der meget færre ting der skal passes på. Ikke nogen vaser eller lysestager, ikke noget gulv man kan lave ridser i. I haven kan du lege frit med dine vægte.