Vælg den bedste trampolin til hele familien

Når man er en familie med børn, så ved man at der er fart på. Det er både i hverdagen, i weekenden og i ferierne. Selvom der er rum til skærmtid og afslapning, så har de fleste børn krudt bagi.

Det skal brændes af på en god, sjov og sikker måde, og her kan havetrampolinen være den perfekte løsning.

Har man blot en lille have, kan der sagtens stadig være plads til en trampolin, fordi de nu til dags laves i så mange former, størrelser og lignende.

Samtidigt er de sikret så godt med net mv., så man trygt kan lade sine børn udfolde sig på trampolinen.

 

Find den helt rigtig havetrampolin

For at kunne finde den perfekte havetrampolin, som passer til dit og din families behov kan være en stor fordel at se denne trampolin test.

Her er der testet hele 14 forskellige havetrampoliner, så du kan træffe det helt rigtige valg i første hug uden at skulle undersøge markedet i dagevis. På siden her er alle info om en række havetrampoliner samlet.

Vigtigt er nogle forskellige faktorer, som f.eks. kapacitet, størrelse, pris og sikkerhed. Alt dette er også i fokus i testen af trampolinerne.

 

Kapaciteten handler meget om hvilken max vægt, den kan holde til, men også hvilke materialer osv. som trampolinen er lavet af. Det står tydeligt under hvert produkt, så man let og overskueligt kan afkode, om trampolinen passer til ens behov.

Størrelsen er selvfølgelig også vigtig, så man får en trampolin, som kan være i haven. Har man små børn er en mindre trampolin måske længe fin, mens det for nogen ikke kan blive stort nok. Her kan man også se de eksakte mål i både samlet og usamlet. Så kan man undersøge, om den kan være i skuret henover vinteren.

Prisen er også medregnet i bedømmelserne af dem, så man ikke blive snydt.

 

Guide til mange timers sjov

Sikkerhed er enormt vigtig, når man snakker om trampoliner, fordi al aktivitet af denne slags medfører en vis risiko for at slå sig.

Start med at snak med dine børn og lav sammen nogle regler til ophold og leg på trampolinen. Siden har også guides til hvordan man bedst sikrer sine børn til at være på trampolinen.

Det kan klart betale sig at grave den ned, så man er i niveau med jorden. Dette er der også meget mere beskrevet om på siden.