Vælg en VE-godkendt installatør og få tilskud til din varmepumpe

Der findes mange gode varmeløsninger, som er både moderne og energieffektive, hvilket kan være med til at skære en god del af din årlige varmeregning, hvis du bruger et ældre opvarmningssystem som eksempelvis et oliefyr.

Gamle varmesystemer er ofte ret dyre i drift, og det kan derfor betale sig at investere i en mere moderne varmeløsning, som er billigere. Netop derfor vælger mange boligejere at investere i en varmepumpe eller jordvarme, da disse varmeløsninger nemt kan gå ind og erstatte din nuværende varmeløsning som eksempelvie et oliefyr.

Hvis du eksempelvis vælger en varmepumpe, kan den nemlig kobles direkte på dit eksisterende system, så du kan få varmt vand i både gulve, radiatorer og vandhane – lige præcis som du plejer. Den eneste forskel er, at energien til at varme vandet op vil komme fra varmepumpen, som placeres ude foran dit hus.

En varmepumpe er billig i drift, da den kun skal bruge strøm og luft for at lave varmt vand til din bolig. Du kan således komme til at spare helt op til 50 % på din årlige varmeregning, og der er derfor god logik i at investere i en varmepumpe.

Få tilskud til din varmepumpe

Den gode historie ender ikke her, for du kan ovenikøbet få energitilskud til din nye varmepumpe, hvis du vælger en VE-godkendt installatør til at klare jobbet. Med en professionel og VE-godkendt installatør får du desuden kyndig vejledning fra start til slut, så du kan få den helt rigtige løsning, der vil sikre den maksimale besparelse på din varmeregning.

Derudover er kravene til at få energitilskud:

  • At du ikke må have en bolig, som kan tilkobles fjernvarme
  • At dit nuværende varmesystem baserer sig på enten gas, olie, elvarme eller biokedel
  • At dit hus er en helårsbolig
  • At du investerer i en varmepumpe, der har enten A++ eller A+++ mærket