Varmepumper – det naturlige valg for dig og planeten

I disse tider er fossile brændstoffer i høj kurs, og dem som har et hjem som opvarmes via gas, har store problemer med at holde husstanden budget grundet de stigende priser. Man kan ved installation af en varmepumpe i hus eller sommerhus, spare mange penge, samt give klimaet en hjælpende hånd, ved at undgå fossile brændstoffer.

Grøn omstilling for hjemmet

En varmepumpe har mange fordele for hjemmet, da det er en maskine som opvarmer luft udefra og trækker det ind. En varmepumpe kan også opbevare varme. Så man skal altså ikke side og hundefryse om vinteren, bare fordi der er frost udenfor. En varmepumpe kan virke som en stor udbetaling til at starte med, men dette kan i det lange løb betale sig. Hos Scanheat kan man se forskellige modeller af varmepumper, så man kan finde en varmepumpe, som passer til sig selv og de behov ens husstand må have. Priserne på fossilebrændstoffer og energi vil kun gå opad indtil hele verden er omstillet til en mere klimavenlig energiform, så man kan lige så godt følge med flowet, og hjælpe naturen godt på vej.

Andre muligheder for grøn omstilling hos Scanheat

Noget andet som man kan købe hos Scanheat er luftsolfangere, hvilket er soldrevet og gratis luft og varme, som man får via et solcellelignende apparat. Dette kan også ligne et stort sats i og med at vi er bosat i et land uden så forfærdeligt mange solrige dage, men luftsolfangerne kan også ”gemme” på energien, og holde vandet og luften varm i de kolde måneder.

Kort sagt så er der mange penge at spare, samt samvittigheden over ens klimavenlighed, som kan blive forskånet ved at vælge en mere skønsom måde at tilføje energi til dit hus på. Der findes således også meget hjælp og rådgivning inde for dette felt – f.eks. på Scanheats hjemmeside.